Skip to main content

Kurumsal Hizmetler

Kurumsal Turlar

Travelogy kurumsal toplantı ve seyahatler konusunda tecrübeli kadrosu ile şirket çalışanlarına ve bayilerine yönelik yurt içi ve yurt dışı organizasyonlar düzenlemektedir. Bu kapsamda konaklama, transferler, turlar, toplantı aranjmanları, süsleme, müzik ve eğlence organizasyonları vb. gibi konular Travelogy’nin uzman kadrosunun hizmet verdiği konuları oluşturmaktadır.

Bu gibi organizasyonlarda amaçlanan, talep edilen atmosfere göre şirket çalışanlarının veya bayilerinin toplantı ve seyahatlerinin ortak bir ruh yaratılarak, olabildiğince verimli, hatasız ve mutlu sonuçlanacak şekilde düzenlemesidir.

Ürün Lansmanları

Travelogy'nin uzman kadrosu, şirketlerin ürünlerini hedef pazarlara ve kamu oylarına tanıtmak amaçlı olarak düzenlediği ürün tanıtımı ve lansman organizasyonları ile ilgili olarak basın ve halkla ilişkiler, toplantı yeri temini, teknik ekipman, yiyecek ve içecek hizmetleri, bayrak, flama vb. gibi görsel araçlar, toplantı sonrası aktiviteler konularında hizmet vermektedirler.

Kongre ve Seminerler

Travelogy tecrübeli kadrosu ile kongre, seminer, panel türü toplantıların organizasyon-larını gerçekleştirmektedir. Bu tip organizasyon-larda verilen hizmetler: duyuruların hazırlanması, postalama hizmetleri, programın hazırlanması, konaklama ve toplantı salonları rezervasyonlarının yapılması, ulaşım ve transferler, kongre elemanı ve teknik ekipman temini, simultane tercüman temini, ön kayıt ve kayıt masalarının kurulması ve takibi, bilgisayar altyapısı ve otomasyon kurulumu, profesyonel sekreterya hizmetleri, iletişim hizmetleri, dekorasyon hizmetleri, gala ve kapanış gecesi organizasyonları, fuar ve stand hazırlanması uygulanması ve malzeme temini, basın ve halkla ilişkiler servisleri, kongre öncesi ve sonrası turları, gibi hizmetler olup bunlar Travelogy’nin deneyimli ve güleryüzlü kadrosu tarafından muntazam olarak gerçekleştirilmektedir.